Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Україні розпочалася вакцинація колективів від COVID-19: як отримати щеплення

Новини

Міністерство охорони здоров’я оголосило старт масової вакцинації працівників великих організацій від COVID-19 американським препаратом Pfizer-BioNTech.

Про це йдеться у повідомленні МОЗ у Facebook.

Йдеться про виїзд мобільних бригад до співробітників компаній з щонайменше 50 охочих отримати щеплення.

«Організовані колективи вакцинують у кожному регіоні України в тій послідовності, в якій вони записувалися через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Цей процес відбуватиметься поступово та залежатиме від кількості мобільних бригад з імунізації», – кажуть у МОЗ.

21 червня до МОЗ надійшло вже 1447 заявок на вакцинацію колективів з 216 893 можливих.

Залишити заявку на виїзд мобільної бригади для щеплення співробітників компанії можна за номером контакт-центру 0-800-60-20-19.

Для цього МОЗ рекомендує:

  • визначити відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації;
  • скласти поіменні списки працівників, охочих вакцинуватися (Таких людей має бути не менш як 50. Слід враховувати, що одна мобільна бригада може зробити близько 100 щеплень / день);
  • залишити заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації у контакт-центрі МОЗ за номером: 0-800-60-20-19.

Коли підійде час вакцинації колективу, регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки й проведення щеплень.

Як повідомляло РАІ, публічну вакцинацію влаштували у Івано-Франківському драмтеатрі. Щеплення отримали працівники театру та члени їхніх сімей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua