Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Україні більше 50 депутатів рф засудили до 15 років заочно. Відео

Новини

За матеріалами СБУ 15 років тюрми заочно отримали ще 52 депутати рф, які «допомогли» путіну розпочати повномасштабну війну в Україні.

15 лютого 2022 року посадовці підтримали постанову про звернення до путіна з проханням визнати «незалежність» тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Уже 22 лютого вони проголосували за ратифікацію «договору про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу» між кремлем і терористичними організаціями «л/днр».

У подальшому вище військово-політичне керівництво рф використало це рішення як формальну підставу для початку повномасштабного вторгнення в Україну. Про це повідомляє Управління СБ України в Івано-Франківській області, пише РАІ.

На основі зібраних доказів, суд визнав російських депутатів винними за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України) і призначив їм 15 років позбавлення волі заочно.

Крім того, стосовно ще 23 російських депутатів – обвинувальні акти скеровано до суду. Оскільки зловмисники перебувають на території країни-агресора, тривають комплексні заходи для притягнення їх до відповідальності.

Розслідування проводили співробітники СБУ в Івано-Франківській та Вінницькій областях за процесуального керівництва обласних прокуратур.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua