Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Університеті Короля Данила урочисто розпочався новий навчальний рік

Новини

В новий навчальний рік з новими силами. 1 вересня в Університеті Короля Данила зібралися студенти фахового коледжу та університету аби урочисто розпочати свій навчальний шлях. Однією з них є Євгенія Розоній. Дівчинка зізнається, що з нетерпінням чекала дня, коли стане частинкою цього начального закладу, адже за її словами він стане поштовхом у велике майбутнє:

“Я порівнюю УКД з сучасністю. Мені подобається тут атмосфера, мені подобаються люди, мені подобаються викладачі і насправді мене це все дуже надихає навчатися тут. В мене дуже великі сподівання на своє майбутнє, тому я думаю, що Університет Короля Данила мені в цьому дуже допоможе.”

Цьогоріч на бакалаврат та магістратуру зараховано понад тисячу студентів, каже відповідальна секретарка приймальної комісії, Оксана Каленюк.

“Цього року до фахового коледжу університету короля Данила на бакалаврат та магістратуру зараховано понад 1,5 тисячі студентів. Те, що наша українська молодь залишається в Україні в цей надскладний для нас час, безумовно заслуговує на повагу і власне кажучи те, що вони довіряють саме УКД обираючи освіту в нашому закладі, ми вдячні їм за цю довіру.”

Такий попит, на думку директора коледжу, Володимира Яслика, пов’язаний з активною профорієнтаційною роботою та можливостями, що надає освітній заклад:

“Ми стараємося розвиватися, ми відкриваємо нові спеціальності. Мабуть вам відомо про те, що ми працюватимемо цьогоріч вперше за спеціальністю «Сценічне мистецтво» освітня програма «Акторська майстерність». Можливо, це пов`язано із тим, що проведена успішна профорієтаційна робота, адже коледж та університет організовували своєрідні скулхаби, які відвідували багато учнів області, тому цьогоріч вступна кампанія успішна. Нас обирають мабуть тому, що у нас безпечно, комфортно, творчо, інноваційно.”

До того ж для студентів вразливих категорій та тих, що склали відмінно ЗНО в університеті діє знижка. Для студентів університету Короля Данила створили всі умови для якісного навчання в час війни, переконаний перший проректор, Михайло Косьмій. Відкрили нові спеціальності та облаштували укриття, яке в разі тривоги вміщає всю кількість навчального колективу.

Також, освітяни наголосили, що продовжено додатковий набір, тому охочі ще мають можливість вступити та стати частинкою університету Короля Данила.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua