Онлайн TV FM радіо FM пауза

В середмісті Франківська провели фотовиставку, присвячену обороні Маріуполя та героям “Азовсталі”. Відео

Новини

Не забувати, а робити все необхідне, щоб повернути захисників Маріуполя додому. З такою метою рідні героїв Азовсталі, які 86 днів героїчно чинили опір окупанту, розгорнули в середмісті Франківська, присвячену їм  фотовиставку.  Дружина бійця полку «Азов» Ліля Гурновська каже, що ми повинні боротись за них тут так, як вони боролись за нас там.

Подивитись світлини із героями Азовсталі охочих чимало. Серед них і мешканці Маріуполя.  Дивлячись на історичні кадри незламності українських воїнів, люди не стримують сліз.  

Загалом на виставці представили понад пів сотні світлин. До них увійшли портрети захисників Маріуполя, фото із заводу азовсталь, а також  мистецькі твори створені на підтримку бійців. Серед них є роботи і художниці Оленки Галяс.

Також у рамках мандрівної виставки організатори збирають кошти на лікування героїв після їхнього повернення з полону. До Івано-Франківська виставку привезли лише на один день. Далі її презентуватимуть у Тернополі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua