Онлайн TV FM радіо FM пауза

В релокованій майстерні виготовляють меблі для ВПО. Відео

Новини

Стіл, стільці, вішалки та стелажі – ці та інші базові меблі побуту для вимушених переселенців в Івано-Франківську виготовляють у майстерні з Краматорська. Загалом, це проєкт молодіжної платформи «Вільна Хата» – «Нормальна столярка».

Усі необхідні для роботи інструменти з Донеччини на Прикарпаття, кажуть хлопці змогли перевезли. І вже тут, наново закупили необхідне для роботи дерево. Ідея виготовляти меблі для вимушених переселенців, зазначають майстри – народилась уже на Прикарпатті. Потребу в такій соціальній ініціативі, кажуть, побачили на власному досвіді. 

Попри очевидну простоту, зазначають майстри «Нормальної столярки» з Краматорська, стараються робити меблі багатофункціональними.

Працівники майстерні «Нормальна столярка» не тільки безкоштовно виготовляють меблі, а ще й самостійно доставляють їх в домівки вимушених переселенців.  А також одразу їх  встановлюють.

«Нормальна столярка» – це не єдиний проєкт громадської організації родом із Краматорська «Вільна хата». Впродовж 8-ми років, її учасники, розвивали своє місто і молодь у різних напрямках.

Ще одною соціальною ініціативою громадської організації є проєкт «Добрий сусід», який до повномасштабного вторгення росії розвивався також у Крамторську. Нині ж його об’єднали з майстернею «Нормальна столярка».

Впродовж літа, зазначають ініціатори соціальної ініціативи, необхідні меблі виготовили для 4-х сімей. Наразі ж шукають фінансування, щоб і надалі допомагати вимушеним переселенцям.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua