Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Опришівцях відкрили анотаційні дошки полеглим захисникам Павлу Цюрі та Йосифу Мельничуку. Відео

screenshot 8 4 - В Опришівцях відкрили анотаційні дошки полеглим захисникам Павлу Цюрі та Йосифу Мельничуку. Відео - rai.ua Новини

Вони були не лише захисниками України, але й прикладом відданості країні. Павло Цюра віддав 30 років свого життя українській армії, а Йосиф Мельничук – без вагань на початку повномасштабного вторгнення став на захист держави.

Павло Цюра – Захисник України, доброволець 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ», начальник служби радіаційного, хімічного і біологічного захисту. Павло Цюра 30 років свого життя віддав українській армії, ставши ветераном військової служби. І навіть після виходу на пенсію пішов добровольцем захищати Україну в боях на Харківщину. Був батьком трьох дітей.

Йосиф Мельничук – Захисник України, сержант, старший стрілець 2-го відділення 78-го батальйону 102 окремої бригади ТрО полковника Дмитра Вітовського. З початком повномасштабної війни без вагань став на захист нашої держави. Пишався своїм сином, який проходив службу у Нацгвардії. Нагороджений медаллю «За честь і звитягу» та «За заслуги перед Прикарпаттям».

«На жаль, ми платимо велику ціну за нашу свободу й за Українську державу🇺🇦 Наш обов’язок шанувати пам’ять про всіх наших Героїв. Увіковічнюємо їхню пам’ять в книгах, фільмах та анотаційних дошках», – прокоментував голова Івано-Франківської громади Руслан марцінків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua