Онлайн TV FM радіо FM пауза

В обласному дитячому психоневрологічному санаторії у селі Єзупіль тривають оновлення. Відео

Новини

З перших днів повномасштабного вторгнення обласний дитячий психоневрологічний санаторій у селі Єзупіль приймає юних переселенців. Відтак спершу тут мешкали півсотні дітей з Краматорська, що на Донеччині. А нині – у закладі перебуває 12 дітей із Сумської області.

Для того, щоб забезпечити належні умови проживання для цих дітей обласна військова адміністрації за підтримки меценатів, а також фінансової підтримки обласного бюджету обладнала санаторій необхідною технікою. Зокрема, придбали холодильники, пральні і сушильні машини, мікрохвильові печі, меблі і посуд. А нещодавно на подвір’ї закладу облаштували дитячий майданчик. Із цим допомогли доброчинці благодійної організації «Вектор милосердя».

Голова Івано-Франківської ОВА Світлан Онищук зізнається, раніше для дітей тут були невідповідні умови. Тож вирішили об’єднати зусилля усіх міжнародних партнерів задля проведення ремонтних робіт.

Також тут триває облаштування інтерактивної кімнати. Для того, щоб закінчити ремонтні роботи у цьому санаторії знадобиться трохи більше місяця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua