Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській обласній дитячій лікарні розпочав роботу кабінет катамнестичного спостереження. Відео

Новини

В Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні розпочав роботу кабінет катамнестичного спостереження. Тепер передчасно народжені малюки зможуть пройти якісне обстеження.

Щороку на Прикарпатті народжується близько півтисячі недоношених малюків. Вони потребують постійного нагляду лікарів та обстеження. Тож батькам «ранніх пташок» доводиться часто відвідувати поліклініки. Аби  не наражати малюків на небезпеку, в обласній дитячій клінічній лікарні відкрили катамнестичний кабінет. Тут малят оглядатимуть спеціалісти.

Доступні також ультразвукове та рентгенологічне обстеження. Усі послуги для малят – безоплатні. На цей кабінет батьки «поспішайок» чекали кілька років. У час пандемії його потреба зросла в рази.

Катамнестичний кабінет – це лише перший з багатьох реалізованих проєктів. У дитячій лікарні планують здійснити реконструкцію приймального, а також онкогематологічного відділень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua