Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї виник конфлікт навколо летовища. Відео

Новини

В Коломиї загострюється ситуація щодо летовища. Громадська організація «Прикарпатська дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації» звернулася до депутатів з проханням надати їм в оренду земельну ділянку для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту. Щоправда, це викликало низку запитань і непорозумінь. Намагались владнати проблему і на сесії міської ради.

«Прикарпатська дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації» в Коломиї діє вже понад десяток років. Її очільник каже, що головна мета організації – розвиток коломийського летовища малої авіації. Ігор Табанюк започаткував тут тренувальну базу для приватних літаків малої авіації, де всі охочі можуть вивчити теорію й отримати льотну практику. Проводять на летовищі й фестивалі. Коломийські авіатори представляють місто на всіх авіаційних фестивалях України, літають за кордон. Однак нині існує загроза для функціонування летовища, стверджує авіатор.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
5
+1
4
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua