Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломияни обговорили проблемні питання з очільником громади. Відео

Новини

Як анонсувала міська влада — в Коломиї у парку ім. Кирила Трильовського відбулася чергова зустріч мешканців громади із очільником міста над Прутом. Коломияни висловили головні питання, які повинні виконати у Ратуші. Мова про відновлення доріжок, встановлення нових лавочок, ремонт літньої естради та моста через річку, що протікає парком. А також впорядкувати приміщення колишнього кінотеатру, яке знаходиться при вході у відпочинкову зону.

Парк Кирила Трильовського знаходиться практично у самому середмісті. Тому тут багато відпочиваючих. Якщо колись в основному це були коломияни, то сьогодні багато тимчасових переселенців. Однак думки щодо того, що треба робити у парку — у всіх сходяться.

Ще одна проблема парку — закинуті будівлі, кажуть мешканці сусідніх із відпочинковою зоною осель. На зустріч завітало і багато молоді. Зокрема ті, хто займаються у скейт парку. Кажуть його потрібно розширювати.

Очільник Коломийської громади на зустрічі зазначив, що у міській раді вже розробили проєкти реконструкції не лише цього парку, а ще й парку Шевченка та міського озера.

Також зачепили коломияни на зустрічі і питання колишнього кінотеатру, приміщення якого до сьогодні пустує.

Наразі, зі слів голови, у міському бюджеті є лише мільйон гривень на реконструцію трьох об’єктів відпочинкової інфраструктури. Тому куди їх спрямують, вирішуватимуть депутати на сесії. Однак запевнив, що роботи вже зовсім скоро розпочнуться.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua