Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Коломиї провели волейбольний турнір до Дня студента. Відео

Новини

У спортивній залі Коломийського політехнічного коледжу провели традиційний турнір із волейболу серед команд вищих навчальних закладів міста. До участі зголосилося 8 команд.

Змагання до Дня студента серед волейбольних команд Коломийських вишів відбуваються щороку. Цього разу в турнірі взяло участь понад 80 спортсменів. Завідувач сектору міського управління спорту Володимир Скробало зазначив, що коломийські студенти завжди кращі на всіх змаганнях в області. Тому турнір буде доволі напруженим.

Вікторія – другокурсниця навчального закладу, де відбувався турнір. Вона певна, що молоді люди, які зараз навчаються у вишах в майбутньому розвиватимуть нашу державу.

“Сподіваюсь кожен хто зараз навчається, досягне своєї мріії: медики, поліцейські, рятувальники працюватимуть на розвиток країни”.

Прийшов привітати студентів і міський голова Богдан Станіславський. Він зазначив, що саме такі молоді люди завжди були на вістрі перебудови нашої держави.

“Студенти завжди були найпрогресивнішим рушієм розвитку нашого суспільства і перші протести за Україну це якраз були студентські протести “На граніті””.

Щодо результатів то найкращими стали студенти Коломийського інститут Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника. На другому місці – команада індустріально – педагогічного фахового коледжу. А замкнули трійку призерів спортсмени політехнічного коледжу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua