Онлайн TV FM радіо FM пауза

Філ Коллінз, Елтон Джон та інші: у Калуші відбувся ретро-концерт “Хіти на зламі століть”. Відео

Новини

Пригадати чудові хіти минулого століття і поринути в атмосферу улюблених пісень мали можливість калушани, завітавши на концертну програму під назвою «Хіти на зламі століть» відомого на теренах Калущини музиканта Віктора Левченка. Цей захід став особливим для тих, хто танцював і закохувався під пісні гурту «Голубі кристали».

30-40 років тому кожних вихідних тисячі калушан просто вимагали виступу Левченка. Про них мріяли калуські дівчата, яким нині – за 50-60. Вони були авторитетами серед калуських хлопців, адже наважувалися не тільки співати колись заборонених «бітлів», але й багатьох інших зарубіжних виконавців.

У концертній програмі «Хіти на зламі століть» звучали відомі композиції Філа Коллінза, Елтона Джона, Кріса Нормана, Джо Кокера, гурту «Пінк Флойд» та інших.

У дуеті з Віктором Левченком співали солістки гурту «Дует» та «Ліра» Ольга Сулима та Соломія Кулик, танцювала учасниця клубу спортивного танцю «Вікторія» Влада Воробець. Виконанням хітів під гітару потішив глядачів і гурт «Передзвін».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua