Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Я – Маріуполь»: в Івано-Франківську запрацював Центр підтримки переселенців. Відео

Новини

Тисячі українців не мають куди повернутися через руйнування, спричинені російським агресором. Найбільше постраждало місто Маріуполь. Щоб такі люди могли отримати належну допомогу й відчути, що вони не одні – в Івано-Франківську запрацював Центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь».

Маріупольці, які тимчасово знайшли прихисток в Івано-Франківську відтепер можуть отримати гуманітарні набори, ліки, предмети гігієни, а ще різні послуги та поради у центрі підтримки переселенців «Я Маріуполь».

Ситуація складна. Близько 103 тисяч маріупольців виїхали з міста, 3 тисячі з них проживають в Івано-Франківаськук, розповідає Вадим Бойченко проте, за його даними ще близько ста тисячам людей окупанти просто не дозволяють еквакуюватись.

Очолила центр підтримки Юлія Григор. Вона каже тут всі працівники з Маріуполя, тому добре розумітимуть проблеми своїх відвідувачів.

Руслан Марцінків вірить в деокупацію тимчасово захоплених українських територій, та поки тривають бойові дії – цей центр має важливу мету.

Створення таких центрів для переселенців підтримали й міжнародні організації. Також тут облаштовано Центр дитячого дозвілля з просторою ігровою кімнатою та різноманітними іграшками та майстер-класами.

Це вже сьомий в Україні центр підтримки «Я Маріуполь», котрий відкрили для переселенців з Маріуполя.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua