Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську вже вдруге стартували заняття в STEАM-школі. Відео

Новини

Основне завдання даної літньої школи залучити дітей до прикладного навчання, створення нових винаходів і розвивати підприємницький дух.

Командний дух, управлінський хист, критичне мислення, проєктна робота, розвиток підприємницького духу.  STEAM-освіта дозволяє розвинути у дітей навики, які знадобляться їм у житті.

Серед учнів STEM-школи вже є як багато новачків, так і тих, хто добре знайомий з програмою. Діти матимуть змогу брати участь у заняттях студій дизайну, акторського мистецтва, програмування, математичної школи і не тільки – кажуть у Центрі освітніх інновацій.

Щоб діти проводили літо без гаджетів, Департаментом освіти Івано-Франківської міськради організовано різні освітні та пізнавальні програми – розповідає голова громади Руслан Марцінків. Долучитись до занять можуть як школярі 5-10 класів Івано-Франківської громади, так і внутрішньо переміщенені особи.  Навчання триватиме до 30 червня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua