Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську викрали місцеву мешканку, яка підтримувала російську загарбницьку війну і путіна

Новини

Служба Безпеки України викрила чергову агітаторку – це 64-річна уродженка росії, яка тривалий час проживає в Івано-Франківську. Жінка систематично поширювала наклепи на Збройні сили України, натомість російські мародери і ґвалтівники у неї поставали героями, котрим вона бажала перемоги.

Агітаторка була учасницею груп «Ми за путіна – патріоти росії», «Ми любимо СРСР» та «Антимайдан». Вона активно ділилася російськими наративами з цих груп, відповідно до яких агресивна невиправдана війна росії проти нашої держави подавалася як «визволення від фашизму».

Агітаторка поширювала контент проросійських пропагандистів. У цих дописах війну росії проти України представляли як «війну з НАТО», прославляли російських вояків, паплюжили європейських партнерів нашої держави, а українців обвинувачували у вигаданих злочинах та називали «нацистами» і «терористами».

Під час обшуку за адресою проживання зловмисниці СБУ вилучила телефон із доказами діяльності на шкоду нашій державі.

Слідчі СБУ повідомили агітаторці про підозру. За цей злочин законом передбачено позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисницю затримали. Готується обрання фігурантці запобіжного заходу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua