Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську вручили подарунки кращим спортсменам та тренерам області. Відео

Новини

Відзначили тих, хто гідно представив Україну на міжнародній арені. В Івано-Франківську, президент обласної федерації боксу, Роман Мулик спільно з першим віце-президентом, Мирославом Карабіним в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі привітали та вручили подарунки кращим тренерам та спортсменам, призерам України та Європи за результатами змагань 2023 року.  

«Наш президент федерації боксу Івано-Франківської області Роман Мулик. Ми змогли придбати спортивні костюми, які отримали спортсмени та їх тренери. Це приблизно 50 костюмів. Це для того, щоб вони представляли Івано-Франківську область. Щоб вони не ходили кожен у різних костюмах, а була команда. Справжня команда, яка є в Івано-Франківській області», – пояснив Мирослав Карабін, перший віце-президент Івано-Франківської обласної федерації боксу.

Новий костюм та грошову нагороду отримала спортсменка, Ірина Луцак. Минулого року вона взяла участь в чемпіонаті України з боксу серед дорослих, де виборола перше місце. Боксерка розповідає, що така підтримка федерації мотивує до нових звершень.

«Це дуже підтримує. Коли область хвилюється за нас, дає нам бажання займатися, тренуватися. Ми тоді розуміємо, що займаємося не тільки для себе, але й для області», – розповіла боксерка Ірина Луцак.

Подарунок від федерації боксу, за свої спортивні досягнення, отримав й майстер спорту міжнародного класу, Василь Ткачук.

«Останні досягнення – це турнір «Странджа» класу А. Там я здобув бронзову нагороду. Зараз готуюся до чемпіонату України до 22 років, а далі вже як Бог допоможе – то до чемпіонату Європи», – наголосив боксер Василь Ткачук.

Наразі подарунки від обласної федерації боксу отримали 18 спортсменів та їх тренерів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua