Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську волонтери облаштують “Дім мами”. Відео

Новини

В Івано-Франківську для самотніх мам з дітьми та жінок, які потрапили у складні життєві обставини, облаштовують притулок.

Ініціювала проєкт благодійна організація «Час добра та милосердя», йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

“IT-компанія зголосилася допомогти нашому фонду “Час добра та милосердя” придбати будинок, який спрямований під проєкт “Дім матері та дитини”, де будуть проживати мами з діточками, які опинились тимчасово в кризовому стані”, – розповіла Валерія Кушніренко, голова БФ «Час добра та милосердя».

Перша мета проєкту – щоб дитина не потрапляла до дитячого будинку, а залишалася поряд з мамою.  Робота над ним розпочалась ще на весні 2020 року. На даний час у будинку ще немає води.

Наразі в будинку є 12 кімнат. Але деякі з них планують розділити. Час реалізації всіх необхідних робіт залежить від коштів, які вдасться залучити організації. Проте допомогти їм можна не тільки фінансово.

“Кожна людина може ще допомогти особисто. Може, наприклад, людина прийти і покосити траву.  Або якщо це внутрішні роботи. Допомогти зробити кімнату, пошпаклювати стіни на благодійній основі. Тобто людина може залучати свої сили не суто фінансово, а просто допомагаючи нам фізичною працею”, – додала Валерія Кушніренко, голова БФ «Час добра та милосердя».

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua