Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрили нове відділення екстреної медичної допомоги. Відео

Новини

Понад 20 тис. осіб в рік зможуть отримати кваліфіковану допомогу в новому приміщенні, оснащеному сучасним обладнанням. В Івано-Франківську відкрили нове відділення екстреної медичної допомоги в рамках ініціативи «Реконструкція з добудовою відділення екстреної медичної допомоги КНП «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» проєкту «Велике будівництво».

Нові підрозділи реанімації, операційної та рентгенології. В Івано-Франківській міській клінічній центральній лікарні, відкрили нове  відділення у рамках проєкту «Велике будівництво». Зокрема, добудували певну частину корпусу і зробили розширене відділення екстренної медичної допомоги на 85%.

Окрім оновленого і добудованого приміщення – сюди закупили також нове обладнання. Понад 20 тисяч осіб в рік зможуть отримати кваліфіковану допомогу в новому приміщенні, оснащеному сучасним обладнанням.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua