Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбувся воркшоп психолога Ігоря Огданського про комунікацію під час війни. Відео

screenshot 5 7 - В Івано-Франківську відбувся воркшоп психолога Ігоря Огданського про комунікацію під час війни. Відео - rai.ua Новини

Як говорити з військовими? Як підтримати людей які пережили втрату дому або близької людини? Саме такі питання психолог Ігор Огданський розкривав на своєму воркшопі «Комунікація під час війни». Чоловік розповідає, що в спілкуванні ключовим є не те як правильно говорити, а як ми ставимося до певної ситуації.

В порівнянні з минулим роком, обізнаність в даній темі значно зросла наголосив психолог, оскільки люди розуміють, що не коректне спілкування може привести до розвитку посттравматичних стресових розладів у людей.

Збагатити свої знання в цій темі прийшла пані Людмила. Вона медик і в її професії такі знання є необхідними, переконана жінка.

Подібні воркшопи організатори проводять вже не вперше оскільки запит на дану тему зростає, розповідає менеджерка з комунікацій Марія. Вони допомагають українцям розвинути свої комунікативні навички та навчитися будувати діалог в будь-якій ситуації.

Воркшоп «Комунікація під час війни» поділений на дві частини: спершу теоретична, а надалі практична, де охочі матимуть змогу поділитися власним досвідом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua