Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську створять групу волонтерів-рятувальників задля безпечного туризму в горах. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбувся інформаційний захід, присвячений безпечному туризму в горах та покращенню роботи рятівників на високогір’ї. А саме – завдяки закупленому обладнанню та створенню Міжнародного навчального центру для рятівників у рамках проєкту програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 «Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван до потреб високогірного рятувального навчального центру (PIMReC)».

Задля безпечного туризму – формувати «армію» волонтерів. Триває реалізація проєкту «Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван для потреб високогірного рятувального навчального центру». Він можливий завдяки фінансовій підтримці Європейського союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Оскільки гірський туризм став дуже популярним, надзвичайно важливо мати висококваліфіковану команду рятувальників, оснащену сучасним обладнанням та технікою, каже  начальник Головного управління ДСНС України в області Володимир Чернецький.

Відтак, задля безпечного туризму в рамках проєкту створять велику групу волонтерів-рятувальників, до якої можуть увійти усі охочі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua