Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбувся дитячий футбольний турнір “Кубок єднання-2021”. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбувся дитячий футбольний турнір “Кубок єднання-2021. Участь у ньому взяли майже 400 команд із різних областей України.

До 10-річчя Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в партнерстві з громадською організацією «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та благодійним фондом «Розвиток футболу України» в Івано-Франківську відбувся дитячий футбольний турнір. В ньому взяли участь команди, гравці яких народилися в 2010–2011 роках.

Мета заходу — популяризація футболу серед школярів та молоді, формування основ здорового способу життя, залучення дітей до занять спортом. В ньому взяли участь майже 400 команд із 22 областей України. На Прикарпатті змагались 12  команд з  Івано-Франківська, Калуша, Старого Лисця, Тисмениці, Коломиї.

Протягом дня на полі вирували справжні емоції та відчувався високий клас гравців. Більшість із юних футболістів в майбутньому мріють стати справжніми зірками футболу. Грати у збірній та прославляти Україну у всьому світі.

Після зіграних матчів третє місце посіла команда Ігровець із Калуша, срібло – у ДЮСШ Прикарпаття. А перемогу і путівку у фінальні змагання, що відбудуться 26 вересня у Луцьку, вибороли гравці “НІКИ” з Івано-Франківська.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua