Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбувся благодійний вечір для збору коштів на потреби «Карпатської Січі». Відео

Новини

Співали патріотичні пісні, читали вірші та розігрували лоти. В Івано-Франківську відбувся благодійний вечір під назвою «Культурний код». Щоб задонатити на потреби «Карпатської Січі» до дійства долучились волонтери, військовослужбовці та небайдужі мешканці.

Волонтери планують зібрати 300 тис грн, щоб закупити EcoFlow, глушитель для ворожих дронів і ремонт техніки для мінометного підрозділу «Карпатської січі». Щоб підтримати благодійну ініціативу тут зібралось чимало молодих людей, серед який і військовослужбовці.  

Також, на благодійному вечорі прозвучали раніше непубліковані вірші Святослава Кондрата — бійця «Карпатської Січі», який загинув на Бахмутському напрямку. Читав вірші героя член культурного проєкту «Стилет і стилос» Олексій Латек.  

Друг та побратим загиблого героя, бійця Карпатської Січі Іван Грозовський каже, що Святослав був дуже активною людино, хорошим другом та справжнім патріотом своєї Країни:

«За своє життя Святослав організував схожих заходів більше кількох десятків саме у Франківську. А ще він їздив по всій країні. Завжди був у русі і завжди хотів бути першим».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua