Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулася олімпіада «Як ти знаєш Біблію». Відео

Новини

В Івано-Франківську відбулося нагородження переможців 2 етапу учнівської олімпіади з християнської етики «Як ти знаєш Біблію» та конкурсу «Бог-Україна-Родина і Я». Перш за все він проводився аби привернути увагу школярів до такого предмету, як християнська етика.

«Кожний тато й кожна мама хочуть, щоб їхні діти були добрі і щоб не звернули з правдивої дороги. Християнська етика – це є один із засобів, який церква пропонує, щоб на основі християнських правд віри, на основі Біблії розказати дітям правильний спосіб життя. Тому заохочені дітей, щоб вони брали участь в олімпіаді – це йдеться про перевірку знань і щоб діти розуміли наскільки це важливо», – каже настоятель парафії Святих Кирила і Методія Йосафат Бойко.

Учасники олімпіади кажуть, даний предмет – це більше про мораль, про добро та зло на основі християнських цінностей. Ба більше, саме віра в Бога допомагає їм у складних обставинах.

За словами міського голови, Руслана Марцінківа, за допомогою християнської етики можна привити молоді найкращі моральні якості.

Загалом переможцями конкурсу «Як ти знаєш Біблію?» та олімпіади «Бог-Україна-Родина і Я»  стало десятеро школярів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua