Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулася міжрелігійна конференція. Відео

Новини

«Міжрелігійний та міжконфесійний діалог і національна безпека», – під такою назвою в Івано-Франківську відбулась конференція, головна мета якої – здійснити всесторонній аналіз питань, які стосуються маніпуляцій на фоні релігії та безпеки.

У рамках першої прикарпатської конференції експертів в Івано-Франківську відбувся міжрелігійний та міжконфесійний діалог. Провели його шляхом проведення дискусій, доповідей та презентацій.

Проєкт втілюється програмою «Діалог» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Організаторами конференції є франківські вищі навчальні заклади. Їх  представники  кажуть, дана  конференція – дуже важлива.  

В результаті проведеної конференції її учасники підготували пропозиції щодо вирішення  міжрелігійних та міжконфесійних питань. В першу чергу  наголошують на активній просвітницькій  роботі.

До слова, наукові роботи  усіх учасників конференції для розвитку подальших досліджень даної тематики планують надрукувати.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua