Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулася дев’ята обласна спартакіада серед депутатів. Відео

screenshot 2 2 - В Івано-Франківську відбулася дев’ята обласна спартакіада серед депутатів. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківську відбулася дев’ята обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад Прикарпаття. Чиновники показували свої вміння з гри у шахи, настільний теніс, волейбол і футбол.

Олександр Сич представляв команду Івано-Франківської обласної ради. Грав у волейбол. Каже, кожного року Івано-Франківщина на високому рівні представляє область на всеукраїнській спартакіаді, обласні змагання це так звана підготовка для політиків.

Упродовж дня депутатські команди виборювали спортивну першість у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи.

 Запекла боротьба  точилася на футбольному полі. Олег Дзем’юк  представляв  на спартакіаді Надвірнянський район. Каже, щороку  їздить на спартакіаду, щоб зустрітися з колегами не тільки у кабінетах, але й на спортивних майданчиках.

Представлена на спартакіаді і Калущина. Голова районної ради Михайло Лаврів каже, у районі  велика увага приділяється спортивній галузі, а депутати на своєму прикладі популяризують спорт.

Команди-переможці будуть нагороджені на сесії обласної ради. Разом із грамотами та кубками вони отримають фінансову нагороду на покращення спортивної інфраструктури.

За результатами змагань з числа кращих буде сформовано збірну команду депутатів Івано-Франківської області, яка представить Прикарпаття на Всеукраїнській спартакіаді.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua