Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулась позачергова сесія міської ради. Відео

Новини

Депутати ухвалили низку важливих рішень. Зокрема, проголосували за зміну структури виконавчого комітету, скорочення апарту та заробітних плат, перейменування вулиць, а також, за виділення земель для сільськогосподарських потреб.

Цього разу на сесії Івано-Франківської місьокої ради розглядали питання, щодо повернення старих назв вулиць, проте не всіх, а лише тих, котрі викликали  обурення серед мешканців громади.

Ще одним важливим питанням стала передача пального надзвичайникам, які зараз знаходиться в областях, що зазнали нещадного впливу війни. 

Також ухвалили рішення про передачу сільськогосподарських земель, що раніше не оброблялися для потреб сільського господарства. Їх передали в користування для ведення господарства терміном на 1 рік.

Депутати міської ради проголосували за скорочення апарату виконкому на 50 одиниць. Також більшість профільних заступників стали директорами департаментів Івано-Франківської міської ради. Таким чином відбулося скорочення директорів департаментів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua