Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську велоінспекція на чолі з мером пройшла за планом. Відео

Новини

Вівторок, значить велоінспекція мікрорайонами Івано-Франківська на чолі з мером, його заступниками та комунальниками проходить за планом. Цього разу вирушили від адмінбудівлі середмістям вулицею Коновальця.

Перша зупинка заклад дошкільної освіти №20 «Росинка», що на Сорохтея, 41. Садочок є черговим. Наразі його відвідують 165 дітей. Укриття тут поки ремонтують, тому всі діти під час тривоги перебувають у захищеному приміщенні. Попри вимкнення світла, з харчуванням дітей проблем немає. 

«Зранку кухарі працюють від 5-ї години, якщо виключають світло, ми стараємось одразу приготувати і обід. Два рази було чуть-чуть із запізненням, на півгодини. А так ми стараємося все вчасно зробити», – розповідає директорка ЗДО №20 «Росинка» Галина Вишневська.

Далі вирушили у бік Опришівців. На одній з вуличок у межах програми «Бюджет участі», тривають ремонтні роботи дорожнього полотна. Це було прохання мешканця, який довший час писав про таку необхідність. Однак, вже під час виконання робіт тут виникли незначні нюанси. 

«Проблеми там різні в різних людей, побажання якісь виникають. Але виникло таке от з каналізацією. Замість колодязів були поставлені залізні бочки. Їх треба змінити. Руслан Романович сказав, що допоможе в цьому питанні. Там от у людини також, вона вийшла собі за межі своєї території, де там також бетон забетонувала. Сусіди не згідні, але ніби вирішили, що зріжемо до бруківки і ніби всі погоджуються на це», – наголошує мешканець Володимир Ревчук.

Далі рухаючись дорогою міський голова роздавав різні доручення комунальникам: траву покосити, прибрати сміття. А також занотував до виконання усі прохання з якими зверталися дорогою франківці.

«Важливо спілкуватися з людьми, важливо вислуховувати проблеми. А саме інспекція дозволяє приїхати, поспілкуватися, поговорити, десь зразу вирішити ті проблеми, які є. Звісно, що зараз основний удар міста – це допомога нашим військовим, збройним силам України, але тил теж має бути хоча би чистий і прибраний. Мають бути залатані ями, а місто проїзне», – зазначив після велоінспекції очільник Івано-Франківської громади Руслан Марцінків. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua