Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківська громада розпочала підготовку до Зелених свят

Новини

У селі Вовчинець провели оперативну нараду. Посадовці та керівники комунальних підприємств обговорили підготовку до Зелених свят та Дня Конституції України. Не обійшлось й без зауважень.

У місті та околицях активно прибирають, косять траву і впорядковують кладовища. А жителі сіл організовують толоки.

Однак є і проблемні питання. Зокрема жителі громади скаржаться на непокошену траву. Заступник міського голови Віталій Федорів пояснює, здебільшого така ситуація склалась через відсутність палива та недостатньої кількості необхідного обладнання.

Натомість в Івано-Франківську зараз роблять порядок на дамбах та у скверах. Також траву косять біля житлових будинків. Однак до комунальників все ж є зауваження.

Тривають роботи і на кладовищах. Директор міської ритуальної служби, Андрій Хруник, запевняє, нині впорядковані практично усі території, які числяться на балансі підприємства. А найбільше роботи на міському кладовищі.

Жителі сіл дбають і про стадіони. Відтак голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків доручив провести благодійний турнір з футболу до Дня Конституції. Під час турніру планують зібрати кошти на потреби Збройних сил України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua