Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську стартувала виставка з нагоди 130-річчя з дня народження Євгена Коновальця. Відео

Новини

“Я воїн і помру на фронті”, – саме під такою назвою в Івано-Франківському обласному музеї визвольної боротьби стартувала виставка з нагоди 130-річчя з дня народження Євгена Коновальця. 
На ній представили світлини з життя та діяльності засновника Організації українських націоналістів. Є тут й колекція речей з вшанування його пам’яті.

На виставці “Я воїн і помру на фронті” представили близько 150 речей, пов’язаних з Євгеном Коновальцем. Найбільше – стрічок з похоронів полковника від різних організацій. Доповненням виставки стала, так звана, почесна варта в образі вояків УГА.

Виставка зацікавила як дітей, так і дорослих. Кажуть, представлені експонати дозволяють глибше пізнати постать Коновальця.

“Людина з великої букви, яку потрібно поважати і шанувати. Його знецінюють, порівняно з Бандерою. Він заслуговує на більше вшанування”, – відзначила Діана Смолянченко, відвідувачка виставки.

Виставка «Я воїн і помру на фронті» триватиме близько місяця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua