Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську розповіли про результати співпраці освітніх закладів з громадськими організаціями. Відео

screenshot 30 1 - В Івано-Франківську розповіли про результати співпраці освітніх закладів з громадськими організаціями. Відео - rai.ua Новини

Один грант та понад три десятка проєктів. Таким є результат співпраці міських закладів освіти з благодійними організаціями. Загалом спільно з ГО «Металаб» створено прихисток для ВПО. А чимало інших благодійників допомогли обладнати його всім необхідним.

«Мова йде і про заміну вікон і про заміну системи опалення у приміщенні. замінено внутрішні електричні мережі, переобладнано адміністративну будівлю та корпуси з кімнатами для проживання», – розповідає очільниця департаменту освіти та науки Вікторія Дротянко.

Також регулярною є співпраця освітніх закладів із громадськими організаціями.

«Від ГО «Донбас-Прикарпаття» 38 дітей отримали виплати до 70 доларів, 88 сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування отримали планшети, мобільні телефони та інші речі. ГО «Проліска» у співпраці з міжнародною гуманітарною організацією «Save the Children» надали благодійної допомоги закладам освіти на суму близько 10 млн грн».

Наразі триває цифровий проєкт від міжнародної гуманітарної організації «Save the Children» та ГО «Аваліст». Проєкт спрямований розширювати знання школярів з програмування та робототехніки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua