Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську розповіли про проєкти благоустрою, які планують реалізувати у 2021 році. Відео

remont dorog 0 0 - В Івано-Франківську розповіли про проєкти благоустрою, які планують реалізувати у 2021 році. Відео - rai.ua Новини

В Івано-Франківську розповіли про нові проєкти благоустрою, які планують реалізувати у 2021 році. Серед них капітальний ремонт вулиць, нові схеми організації руху та будівництво нових світлофорів.

У 2021 році головне завдання – створити комфортні та безпечні умови для проживання в Івано-Франківській громаді, каже заступник міського голови Михайло Смушак. Тож увагу зосередять на ремонті вулиць, нових схемах організації руху, острівцях безпеки. Так, у 2021 планується капітальний ремонт Автоливмашівської вулиці та Українки-Крушельницької.

На кількох перехрестях впровадять нові схеми організації руху. Йдеться про вулиці Незалежності-Угорницька-Микитинецька.

Змінити схему дорожнього руху планують на перехресті Гаркуші-Грушевського-Грюнвальдська, де торік траплялись смертельні ДТП.

На кількох перехрестях Івано-Франківська планується кільцевий рух. Мова йде про вулиці Довга-Берегова та Довженка-Мазепи-Набережна-Крихівецька. Також у місті хочуть облаштувати більше десяти острівців безпеки, встановити нові та відрегулювати старі світлофори, а також встановити два пересадкові вузли.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua