Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську розпочався фестиваль “Коляда на Майзлях”. Відео

Новини

В Івано-Франківську розпочався Міжнародний фестиваль «Коляда на Майзлях». Його урочисте відкриття відбулось 9 січня в храмі Царя Христа.

9 січня  Івано-Франківську залунала дзвінка коляда. У Храмі Царя Христа стартував ХІІІ Міжнародний фестиваль «Коляда на Майзлях». Урочистості розпочалися із Божественної Літургії, яку відслужив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин, разом з отцями Чину святого Василія Великого та запрошеним духовенством. І тільки згодом зазвучала пісня.

Цьогоріч учасниками “Коляди на Майзлях” стали актори Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок ім. М. Підгірянки та квартет бандуристок «Ґердан». Їхній виступ став родзинкою фестивалю.

Ігумен монастиря Царя Христа й співорганізатор фестивалю отець Артемій Новіцький впевнений, ця коляда сіє у душах людей добро, мир та надію. А ще – об’єднує весь світ.

Фестиваль “Коляда на Майзлях” триватиме до 14 січня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua