Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську провели турнір з боксу в пам’ять про Віталія Мерінова. Відео

Новини

Щоб вшанувати пам’ять про полеглого на війні чемпіона світу з кікбоксингу Віталія Мерінова, в Івано-Франківську провели турнір з боксу. До нього доєдналися спортсмени з Івано-Франківська, Вінниці, Донецька, Львова та представники Молдови. Загалом участь у турнірі взяли 38 спортсменів.

Організатор заходу, Андрій Бочкур наголосив – важливо, щоб молодь наслідувала діяльність Віталія:

«Коли ми писали сценарій турніру, я зупинився на таких словах: «Передати молодому поколінню ініціативу і те, що робив Віталій». Молоде покоління буде запамятовувати, що робив Віталій і відтворювати це. Адже він був дуже хорошим громадським діячем. Памятаєте, скільки він роботи зробив і дуже хочеться, щоб молоде покоління його наслідувало».

В турнірі взяла участь вихованка Віталія Мерінова – чемпіонка Європи з боксу, Надія Ребрик. Спортсменка зізнається, для неї честь вшанувати пам’ять про свого тренера на такому турнірі. Також, в цей пам’ятний день їй вручили посвідчення майстра спорту України за перемогу у чемпіонаті Європи.

До турніру доєднався й колишній тренер Віталія Мерінова, заслужений працівник фізичної культури та спорту, Володимир Вострецов. Чоловік пригадує, це був спортсмен, що на рингу боровся до кінця та завжди наполегливо йшов до своєї мети.

Дружина полеглого Віталія, Віта Мерінова не стримуючи сліз розповідає, що спорт у житті її чоловіка займав вагоме місце, тож вона сподівається, що завдяки таким спортивним заходам, пам’ять про її чоловіка передаватиметься наступним поколінням.

За словами організаторів, турнір пам’яті Віталія Мерінова планують проводити щорічно і надалі він буде масштабнішим.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua