Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську проведуть Міжнародний фестиваль короткого метру “4:3”. Відео

Новини

Фестиваль спрямований на популяризацію сучасного українського та іноземного кінематографу знятого у форматі 4 на 3. Чотири дні кіно та відкритих розмов. У рамках фестивалю покажуть 3 програми.

Шість стрічок буде представлено в українському конкурсі. Десять фільмів з 9 країн – у міжнародному. Також відбудеться позаконкурсний показ шести стрічок класичного українського кіно. Усе для того, каже заслужена артистка України Надія Левченко, щоб популяризувати якісні сучасні фільми.

Цьогоріч фестиваль поєднає одразу кілька форматів подій. Окрім традиційних кінопоказів, учасники зможуть відвідати лекції, відкриті дискусії та воркшопи від провідних діячів культури України.

Міжнародний фестиваль короткого метру “4:3” відбуватиметься з 15 до 18 вересня. Основною локацією стане Франківський драмтеатр. Вхід на покази конкурсної програми – платний. Виручені кошти будуть спрямовані на потреби волонтерського центру «Рух Опору – Рух допомоги». На всі інші події фестивалю – вхід вільний за попередньою реєстрацією.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua