Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулась Всеукраїнська наукова конференція. Відео

Новини

В Івано-Франківську пройшла цьогорічна Всеукраїнська наукова конференція “Соборність як фундаментальна складова ідеології українського націоналізму”.

В заході взяли участь науковці з різних куточків України і навіть з-за кордону. За словами голови оргкомітету та голови обласної ради Олександра Сича, вперше таку конференцію провели у 2006 році. За цей час  у щорічному заході взяли участь майже 500 науковців з різних країн світу і регіонів України.

 Український військовий історик, громадський діяч Богдан Галайко приїхав із Вінниці. Під час конференції виступив з доповіддю “Питання соборності в ідейних засадах української військової організації 1920-1929 рр”. За його словами, питання соборності  актуальне, і важливим є те, що  кожен має знати історію та якою ціною нам давалась незалежність.

Організатором заходу виступила  ГО “Інститут наукових студій націоналізму”. Співорганізатори – ГО “Поступовий гурт франківців”, Івано-Франківська обласна рада.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua