Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську пройшла міжнародна виставка карикатур. Відео

Новини

Ротарі-клуб «Одеса-Рішельє» спільно зі Всесвітнім клубом одеситів та Клубом одеських карикатуристів привезли в Івано-Франківськ міжнародну виставку карикатур. На ній представили майже три сотні робіт більше сорока художників із 15 країн світу.

Ініціатор виставки є Олександр Федорів, його друзі-художники один за одним скаржились на відсутність натхнення. Тож він вирішив спрямувати їх творчість в інше русло.

Лише за тиждень після заклику взяти участь у виставці карикатур на пошту організаторів надійшло понад вісім десятків робіт художників. Свої роботи надсилали як досвідчені майстри, так і аматори, дорослі та діти. Крім того, карикатури надходили навіть із росії.

Одна з карикатура під назвою “Ассоль вже не та” стала новою поштовою маркою. Автором зображення є одеський художник Віктор Джевага. І цей малюнок, наголошує голова правління Асоціації лідерів туризму Миколаївської областіЮ, Тетяна Чичкалюк, присвячений українським жінкам.

Марку та конверт до неї випустили лімітованою партією – 400 екземплярів. Кожна коштує 100 грн, ще стільки ж доведеться заплатити охочим придбати й конверт. Весь виторг йде на придбання медичного обладнання для прифронтової лікарні у Миколаєві. Зокрема, за ці гроші вже вдалось придбати два портативні електрокардіографи. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua