Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську презентували Кубок України з вільної боротьби. Відео

Новини

Найпрестижнішу спортивну нагороду виборола та привезла на Прикарпаття команда Івано-Франківської області. На презентацію приїхали юні спортсмени, які мали можливість поспілкуватися з своїми кумирами та надихнутися на нові звершення.

Прикарпатські борці вкотре показали гідний результат. Цього разу на Кубку України, що проходив у Білій Церкві команда Івано-Франківської області виборола найпрестижнішу спортивну нагороду. Вартість кубка становить майже мільйон гривень, що робить його не просто символом перемоги, а й одним з найцінніших спортивних трофеїв.

Борець, Андрій Джелеп розповідає, спортивний трофей став винагородою за їхні зусилля, адже вони неабияк працювали та тренувалися, щоб здобути цю перемогу.

Впродовж кількох тижнів Кубок України експонуватиметься в торговому центрі «Велес». Всі охочі матимуть змогу побачити його та зробити світлини із унікальним спортивним трофеєм.

Також, на презентацію завітали юні спортсмени, які мали змогу поспілкуватися зі своїми кумирами та перейняти їхній досвід.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua