Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську презентували документальний фільм про заборону російської церкви. Відео

церква без христа Новини

В Івано-Франківську презентували документальний фільм «Церква без Христа». Стрічка присвячена забороні діяльності російської православної церкви на території України.

«Російська православна церква на території України функціонує як інструмент розповсюдження загарбницької політики Москви». Саме таке твердження полягло в основу фільму «Церква без Христа». Автор стрічки, Микола Княжицький, наголосив, що діяльність російських церков повинна бути заборонена саме на політичному рівні.

Зйомки фільму відбувались у шести областях України, розповідає автор, і це дало змогу доцільно висвітлити ситуацію. За його словами, ситуація є невтішною, зокрема на Полтавщині.

Цей фільм не лише про історію, він про злочинну діяльність російської церкви в Україні, каже отець Іван Рибарук. Також, він наголосив що «російська церква – це своєрідна секта».

На презентацію фільму завітали чимало франківців. Одним з них є Володимир Федорак. Чоловік зазначає, питання стосовно релігії є першочерговим, оскільки це одна з складових держави.

Також, у стрічці запропонований спосіб, як заборонити російську церкву на території України. Зокрема, автор стрічки Микола Княжицький розробив законопроєкт номер 8221.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua