Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську працює релоковане підприємство, яке «одягає» військових. Відео

Новини

Змінити профіль роботи це підприємство, як й багатьох інших виробників, змусила війна. З початком росіської агресії довелося обирати, як рятували не лише себе, а й справу свого життя. До вторгнення рф тут шили автомобільні чохли. Переїхавши до Івано-Франківська, розпочали все по-новому, і тепер шиють форму для ЗСУ.

Попри переорієнтування бізнесу на військові потреби, виробництво все ж продовжує займатися і звичною для своїх працівників роботою. Мають свій магазин з товарами для автомобілів.

Щоб сприяти розвитку бізнесу в Івано-Франківську міський голова щотижня відвідує підприємства, які працюють в обласному центрі. Руслан Марцінків переконаний: чи релокований бізнес чи місцевий – робота кожного важлива.

Нагадаємо, для релокації в Івано-Франківськ, успішно працює спеціальна платформа “Save Business NOW”. Вона допомагає перемістити до Франківська економічну діяльність та супроводжує в облаштуванні на новому місці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua