Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську погасили поштові марки “Гвардія наступу”. Відео

Новини

Про спротив, сміливість, увіковічення та прославлення героїв. В Україні введено в обіг новий поштовий блок марок “Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу”. Це другий випуск героїчної серії, що показує тих, хто скаже “Час повертати своє!”.

Автором поштового випуску став заслужений художник України Олександр Охапкін. Його тираж – 235 тисяч примірників. Прикарпаття отримало близько 4 тисяч екземплярів. Вартість блоку – 69 гривень. Директор Івано-Франківської дирекції Укрпошти Михайло Рудий каже, що марки досі залишаються популярними. І це ще один спосіб подякувати воїнам за нашу безпеку.

Старший офіцер з добору державної прикордонної служби України в Івано-Франківській області В’ячеслав Онофрей розповідає, що бригада «Сталевий кордон» нині укомплектована вмотивованими хлопцями і дівчатами. А випуск марки із зображенням “Гвардії наступу” дає розуміння, що їх підтримують.

Спецпогашення марки відбулось в усіх обласних центрах України. З 9 травня ці поштові марки можна купити у всіх відділеннях Укрпошти регіону.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua