Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську під будівлею ОДА протестували підприємці та залізничники. Відео

Новини

В Івано-Франківську під будівлею ОДА протестували підприємці та залізничники. Перші вимагали відновити роботу продовольчих ринків. Залізничники ж виступили за відновлення руху потягів приміського сполучення, як і в інших областях, які також потрапили до «червоної» зони. Тож вимагали однакових карантинних обмежень для всіх.

Вже вкотре за період посиленого карантину на Прикарпатті підприємці виходять на акції протесту до облдержадміністрації. Вимоги представників бізнесу незмінні – дозволити працювати малим та середнім підприємцям. Цього разу учасники акції вимагали дозволити роботу продовольчих ринків. Підприємців підтримав і голова Івано-Франківської ТГ. Він зустрівся із очільником обласної державної адміністрації.

Невдоволені карантинними обмеженнями і залізничники. Вони також вийшли на акцію протесту до облдержадміністрації. Вимагали однакових обмежень для всіх. Бо якщо в інших регіонах, що потрапили до «червоної» зони потяги приміського сполучення продовжують курсувати, то на Івано-Франківщині такі залізничні перевезення заборонені.

Заборона руху потягів на приміських маршрутах спричинила чимало незручностей для прикарпатців. Так, люди не можуть дістатися до робочих місць. Доводиться шукати інший транспорт. Та складно і самим залізничникам: немає роботи – немає коштів для забезпечення сімей.

Тож залізничники сподіваються, що рух потягів на приміських маршрутах в області все ж відновлять. Бо інакше, зауважують, наступна акція протесту відбуватиметься вже по-іншому – перекриватимуть автошляхи, аби їх таки почули.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua