Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську нагородили кращих спортсменів і тренерів. Відео

Новини

Кращих спортсменів та тренерів Івано-Франківської громади нагородили і привітали з першістю на Міжнародних змаганнях. Попри повномасштабну війну, вони успішно представили Україну та Івано-Франківськ на змаганнях різного рівня.

«На Чемпіонатах світу у нас успішно виступили 12 спортсменів, на Чемпіонатах Європи – 17, які привезли додому медалі. Загалом ми нагороджуємо спортсменів першостей різних, в тому числі і осіб з інвалідністю, бо вони теж дуже успішно виступали, то загалом у нас цифра – 30 спортсменів. І, відповідно 11 тренерів, які їх готували», – підсумував директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

Успішним 2023 рік був і для нашої дефлімпійської збірної з футболу. Команда вперше у своїй історії стала чемпіоном світу.

«Наша збірна дефлімпійська з футболу стала чемпіонами світу у Малайзії. Ще такого звання ми не мали. Тому можна сказати, що рік був дуже успішний для нас. Приємно, що цим здобутком ми нагадали про Україну в такий складний час», – розповідає гравець дефлімпійської збірної з футболу Володимир Рій.

Спортсменів та тренерів нагородили статуетками переможців та вручили подяки міського голови.

«Незважаючи на війну, спорт повинен розвиватися і молодь повинна мати можливості виступати на різного рівня змаганнях. Тому ми тішимося, що така кількість спортсменів відзначається, а також дякуємо, в першу чергу, тренерам, бо за хорошим спортсменом великі тренери. Тому дякуємо цим людям, які тренують, які вкладають душу, вкладають уміння, навички для того, щоби досягти перемоги», – каже голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків.

Окрім того, кращі спортсмени та тренери Івано-Франківської громади протягом 2024 року отримуватимуть щомісячні виплати за спортивні досягнення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua