Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську молодь зустрілась із українським співаком YAKTAK. Відео

screenshot 13 7 - В Івано-Франківську молодь зустрілась із українським співаком YAKTAK. Відео - rai.ua Новини

Надихнути молоде покоління своїм прикладом. У рамках соціального проєкту «Відкрита зустріч з успішними людьми» до одного з прикарпатських вишів завітав молодий артист – YAKTAK. Співак став переможцем численних музичних конкурсів різного рівня. До того ж, зараз є учасником національного відбору до Євробачення 2024.

Артист більше ніж за пів року провів два всеукраїнські тури з понад сотнею концертів, а зараз є учасником нацвідбору до Євробачення 2024. Під час події він поділився власною історією успіху, співав власні пісні та відповідав на питання молоді.

За словами студентів, ніщо так не мотивує, як приклад людини, яка незважаючи на молодий вік, змогла проявити себе та стати успішною, тож вони з радістю відвідали захід.

Дана подія відбулась в рамках соціального проєкту «Відкрита зустріч з успішними людьми». Його започаткували майже десять років тому, розповідає перший проректор УКД Михайло Косьмій, щоб створити сприятливу атмосферу для розвитку молодого покоління.

Загалом до зустрічей з успішними людьми мають змогу доєднуватися не лише студенти університету, а всі зацікавлені українці, кажуть організатори.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua