Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську юні спортсмени боролись за першість у боксі. Відео

Новини

Для професійного росту спортсменам потрібно не тільки тренуватись, а й змагатись. Тому в Івано-Франківську відбулась 47-а Відкрита Першість Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу.

Серед учасників спортсмен із Покровська Відаді Зейнієв. У свої 15 років – хлопець уже є фіналістом чемпіонату Європи та кандидатом у майстри спорту. Розповідає, що 8 років тому зробив свій вибір на користь боксу і жодного разу не пожалів.

Окрім Відаді, каже тренер із боксу Віталій Нешин, на рингу змагатимуться понад пів сотні дітей із Донеччини. Ці змагання, продовжує тренер, важливі для дітей не тільки в спортивному плані, а й в психологічному.

Участь у змаганнях каже керівник Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Олександр Швайко,  приймають діти з різних куточків  Доннечини.

Через вторгнення російських окупантів в Україну відкрита першість з боксу донецьких спортсменів  відбувається на базі Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Вцілому, участь у відкритій першості взяли майже 80 спортсменів. Для них, каже директор Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Мирослав Карабін – це чудова нагода обмінятися досвідом.

Наразі завершився лише перший день змагань. Триватиме відкрита першість з боксу ще два дні. А їх переможець цьогоріч представлятиме Донецьку область на чемпіонаті України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua