Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківському ліцеї №10 відкрили «Кімнату безпеки». Відео

Новини

Як поводитись в надзвичайних ситуаціях та надавати домедичну допомогу. В Івано-Франківській громаді в рамках проєкту «Безпека понад усе» відкрили «Кімнату безпеки». Тепер опановувати такі знання зможуть і діти Ліцею №10.

Тут школярів  навчатимуть як поводитись з вибухонебезпечними предметами, надавати першу домедичну допомогу та розповідатимуть про правила дорожнього руху, а також як убезпечитися від пожежі. Інструктор з домедичної підготовки Олег Басараб каже, клас облаштовано правильно і згідно рекомендацій ДСНС. Кабінет традиційно поділено на 4 зони. На кожному стенді є усе, щоби діти навчились відповідним правилам, які знадобляться у побуті.

Дітям оновлені кабінети сподобались, кажуть у часі війни такі знання є дуже потрібними. А все потрібне для опанування нових навичок змогли придбати за кошти міського бюджету, каже народна депутатка України Оксана Савчук.

До слова, ще один такий Клас безпеки, уже працює й у ліцеї №17. Відтак, протягом наступного року необхідні приміщення для навчань безпеки школярів планують облаштувати в більшості шкіл Івано-Франківської громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua