Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській громаді функціонує літня школа лідерського росту «Я можу»

Новини

Провести час весело, пізнавально, креативно і знайти себе – саме з такою метою вже 5-й рік поспіль функціонує літня школа лідерського росту «Я можу». Впродовж літа діти та підлітки можуть відвідувати різноманітні тематичні заняття та шукати власний потенціал.

Організовують такі літні майстер-класи Служба у справах дітей спільно з різними організаціями. Начальниця служби Ірина Рохман наголошує, що залучення широкого кола організацій допомагає створити  програму справді насиченою та корисною.

«Родзинка школи – це залучення дітей у різні напрямки для того, щоб вони провели час якісно, пізнавально, креативно та знайшли себе. Якщо говорити про напрямки, які є цього року, то ми маємо спортивний напрямок, творчі майстер-класи, вокальну школу, малювання. Вже 3 рік поспіль у нас активно функціонують різні кулінарні майстер-класи. Діти найбільше їх люблять – «Франківські кухарики», де дітки випікають, готують. Обов’язково ми частинку випічки передаємо нашим захисникам», – наголошує Ірина Рохман начальниця служби у справах дітей.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків наголошує, що організація літнього дозвілля для дітей – це важливе та відповідальне завдання. А тим паче у часі війни.

«Вчергове проводиться ця школа. Хочу подякувати всім підприємцям, що зголосилися і діти мають змогу їх відвідувати. Це ще одна школа, окрім літніх шкіл на базі освіти. Це важливо, щоб діти мали змогу у часі канікул відвідувати такі заняття, мали дозвілля та можливості для розвитку. Тому дякую всім причетним за таку змогу, а найперше – нашим захисникам», – розповідає голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків.

Окрім традиційних занять, у 2024 році є новинки: школа виживання, де вчать поведінки в екстремальних умовах, а також курс «Новий я». Тут акцент на психології, етиці, правильному догляді за собою тощо.

Відвідувати школу можуть діти від 5 до 16 років, адже різноманіття курсів дозволяє зацікавити різні вікові групи. По завершенні літньої школи усі учасники отримають сертифікати.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua