Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській громаді відбулись зміни в концепції надання соціальних послуг. Відео

Новини

Відтепер певна категорія громадян, щоб отримати ту чи іншу матеріальну допомогу можуть звертатись у центр надання адміністративних послуг. А з 15 лютого кількість адмінпослуг розширять ще більшеблизько сімдесяти.

Скористатись послугою до ЦНАПУ завітав й 74-річний Іван Андріїв. Розповідає, прийшов оформити виплату до Дня народження. Зміни йому подобаються. Каже, все швидко і доступно.

Усі заяви на отримання соціальних виплат приймають все ті ж працівники департаменту соціальної політики. Задля цього 15 осіб було переведено до ЦНАПу. Нова концепція надання адмінпослуг, зазначає очільник Депртаменту Василь Семанюк, суттєво спрощує роботу. Та найважливіше, що це зручно для людей.

Ці зміни відбулись за ініціативи голови Івано-Франківської громади Руслана Марцінківа. На одній з оперативних нарад він доручив перенести замовлення усіх адміністративних послуг соціального спрямування до ЦНАПів громади.

Також, нагадаємо, з 1 січня функції призначення державних пільг і субсидій перейшли до пенсійного фонду. Та прийом документів поки здійснюється в Департаменті соцполітики та ЦНАПі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua