Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській громаді підтримують військовослужбовців та їх родини

Новини

20 і 50 тисяч допомоги від громади на спорядження, а також виплата після поранення, на реабілітацію чи то комунальні послуги. Івано-Франківськ далі продовжує виплачувати гроші військовим одразу за 12-ма послугами у ЦНАПі.

На сайті ЦНАПу створено окремий розділ, де є перелік всіх допомог, які надають з міського бюджету. Відповідно, там можна знайти кожну з цих допомог і подати заяву на виплату онлайн. Для військових така допомога є важливою, адже витрат на передовій чимало.

Також у Івано-Франківську активно підтримують родини захисників. Якщо чоловік, тато або брат на передовій, а в хаті потрібно чи то лампочку, чи сантехніку замінити, виконати дрібні ремонти по будинку допоможе майстер з «Дому воїна».

Також за словами керівника комунального закладу, військовослужбовці та ветерани можуть безкоштовно відвідувати спортзал, щоби захисник продовжував підтримувати свою фізичну форму удома. А для ефективної боротьби з ворогом місто передасть військовим 10 тисяч дронів. Це ще одна допомога для захисників. До кінця року Івано-Франківська закупить всю необхідну кількість fpv-дронів, мавіків та радіостанцій. Місто не припиняє допомагати хлопцям, які воюють на передовій. Від початку цього року вже передали понад 3 тисячі дронів, систем радіозв’язку та “старлінки”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua