Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській дитячій лікарні запрацювали два оновлені кабінети. Відео

Новини

В Івано-Франківській дитячій лікарні чергові зміни. У медзакладі запрацювали два оновлені кабінети: функціональної діагностики та кабінет для офтальмолога, невролога і педіатра.

У кабінетах міської дитячої лікарні вперше за майже 30 років зробили капітальний ремонт та оновили медичне обладнання.  Директорка медзакладу Ольга Бойчук каже, ці зміни дуже тішать, адже діагностика надзвичайно важлива для точного встановлення діагнозу.   

Потребував оновлення, кажуть медики, й кабінет офтальмолога, лікаря-невролога та лікаря-педіатра. Адже до цього він слугував  для потреб техперсоналу.

Івано-Франківськ, зазначає народна депутатка Оксана Савчук, є прикладом позитивних змін у сфері медицини.

Очільник міста Руслан Марцінків  сподівається, що маленькі пацієнти дитячої лікарні та їхні батьки отриманими тут медпослугами будуть задоволені.  

Адже капітальні ремонти та утримання медзакладів, констатує мер міста, здійснюються за кошти міського бюджету. А заробітні плати працівникам фінансуються НСЗУ.  

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua