Онлайн TV FM радіо FM пауза

В міській клінічній лікарні триває оновлення хірургічного відділення. Відео

Новини

Попри заміну електропроводки, систем опалення, ремонт стін та підлоги, медперсонал продовжує роботу. Наразі триває оновлення хірургічного відділення ЦМКЛ.

Це вже другий етап відновлення хірургічного відділення, каже головний лікар Тарас Масляк, в роботі використовують новітні будматеріали. Для внутрішніх робіт –  спеціальне покриття для підлоги.

«Операційні ми будемо робити найсучасніші, з певними потоками повітря, стерильного повітря. Стіни будуть з певного ізоляційного матеріалу, щоб операційні були антибактеріальні, щоб можна було проводити різні операції. Щоб не було ускладнень після операції, які бувають дуже часто.»

У хірургічному відділенні проводять понад двадцять операцій щодня. Тому саме це відділення, каже голова громади Руслан Марцінків, потребує найкращого ремонту.

«Якість медичних послуг – це одна із ознак якісної держави. А сьогодні, в ситуації, коли в нас є війна, то, на жаль, кількість звернень буде зростати щодо хірургічних втручань, щодо медичної допомоги. На жаль, це надовго вже.»

Ремонт лікарні планують закінчити найближчим часом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua